Nya M60 betongpumpen

Ny JunJuin M60-6 har köpts av en av ROX kunder. Här är det helt klart räckvidd som efterfrågats. Denna bjässe beräknas levereras i början på nästa år.

ROX har sålt den nya JunJin M60-6 modellen monterad på ett 5 axligt Volvochassis. Med en flexibel 6-delad RZ-mast och ett kraftfullt 180m3 pumpaggregat kan detta inte bli annat än succé. Betongpumpens mast är utvecklad för att effektivisera och förenkla byggandet och med 60 meters räckhöjd når den definitivt längre än de flesta.

Eftersom masten är fördelad på 6 mastsektioner (istället för 5 som är standard) ges möjligheten att bättre effektivisera räckvidden och räckhöjden. Detta gäller särskilt när man pumpar upp och in i högre byggnader.

Referensbild

Betongpumpen är effektiviserad vad gäller vikt och kompakt utförande. Detta till trots är JunJin M60 mycket robust byggd och har 5 tums rörgata monterad hela vägen ut till mastände. Flera alternativ av smaluppställning ger stor flexibilitet även på arbetsplatser med begränsad uppställningsyta.

Maskinen levereras som standard med HBC radiosystem, Lincoln/SKF automatsmörjningsystem för optimering av livslängd på slitdelar, SSAB stål i mastkonstruktion och HAWE spakbord och hydraulik.

Referensbild

Det finns mycket goda förvaringsmöjligheter på M60 betongpumpen. Som vanligt kan ROX kundanpassa alla utrymmen med oslagbar ergonomi för pumpoperatören.

Mastdiagram

Stödbensdiagram

Previous
Previous

Rör för gruvindustrin

Next
Next

Njuuut av sommaren