Njuuut av sommaren

Vi på ROX International AB önskar dig en ledig, solig och härlig sommar! Snart dags att njuta av varma dagar och ljusa sommarnätter. ROX utveckling fortsätter framåt och första halvåret av 2023 lägger en fin grund för fortsatt positiv utveckling.

ROX fortsätter att växa och vi är både tacksamma och glada över att vi senaste två åren anställt fyra nya personer inom ROX-gruppen. Därtill både nya kunder och segment vilket skapar fantastiska möjligheter i vårt totala erbjudande.

ROX förstår att driftsäkerhet och pålitlighet är avgörande faktorer för er verksamhet. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda er produkter av högsta kvalitet som kan klara av de mest krävande arbetsförhållandena. I en tid där många företag minskar lagernivåerna ökar vi istället våra lagernivåer för att säkerställa snabba leveranser och minimerat stillestånd. Vårt dedikerade team av tekniker och servicetekniker finns alltid tillgängliga för att hjälpa er med underhåll och reparationer, så att ni kan fortsätta att arbeta smidigt och utan avbrott.

Ett stort tack till våra kunder, för ert förtroende och samarbete. Era behov och framgångar är vår främsta prioritet. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer baserade på ömsesidig tillit och förtroende. Er feedback och input är ovärderlig för oss och vi är tacksamma för varje möjlighet att hjälpa er att nå era mål.

ROX fortsätter att vara er pålitliga partner och överträffa era förväntningar. Vi håller självklart öppet hela sommaren! :)

Önskar er en fantastisk sommar och ser fram emot kommande höst tillsammans med er!

Previous
Previous

Nya M60 betongpumpen

Next
Next

Aliva spruthuvud till Stockholm