M57 betongpump till Moholm

En JunJin M57 betongpump har levererats till Jönsson Betong Underbacken i Moholm. Jönsson Betong är kända för sina mobila betongfabriker och som den ledande tillverkaren av mobilbetong, dvs betong tillverkad direkt på arbetsplatsen.

Pumpning med JunJin M57. Betong från Jönssons egna mobila betongfabrik (överst i bild).

Jönsson Betong grundades 1999 och har sedan dess samlat på sig en gedigen erfarenhet inom branschen, inklusive en rad specialuppdrag. Varje år levererar de mellan 50 000 och 80 000 kubikmeter betong, beroende på uppdrag. Idag reser de runt i hela Sverige för att blanda betong med sex mobila betongblandare, som har en kapacitet att blanda 40-100 kubikmeter betong per timme och blandare. Jönsson Betong hanterar de flesta typer av betong, inklusive cementstabiliserad grus (CG) Merit och tungbetong/MagnaDense. Alla blandarna är tredjepartscertifierade av Nordcert. Hittills har de gjutit över 800 vindkraftsfundament i Sverige med JunJin betongpumpar från ROX.

Jönsson Betong erbjuder miljövänlig betongblandning för alla typer av betongarbeten, såsom industrigolv, varuhus, vindkraftsfundament, lantbruksbyggnader, villagrunder och specialbetong för plansilos.

De kan leverera certifierad betong och har Klass 1-behörighet för betongblandning. Företaget utför också blandningsuppdrag åt kunder. Genom samarbete med golvläggare kan de erbjuda en helhetslösning för projektet, inklusive armering, betong, utläggning och golvslipning.

JunJin M57 pumpar betong från mobil betongfabrik

Vi på ROX tackar Jönsson Betong för förtroendet att få leverera deras tredje JunJin betongpump och passar på att önska dem lycka till i framtiden!

Previous
Previous

Smart lösning vid rengöring

Next
Next

Rör för gruvindustrin