M28-5 = Maximal flexibilitet

 

JunJin M28-5 från ROX är en extremt flexibel hallpump med en utvecklingshöjd på endast 5.25meter. Oslagbar i trånga och utmanande utrymmen så som tunnlar, under broar och i hallar.

 

Med en 5-delad mast med intuitivt ZZ-vikning och ett genomtänkt smaluppställningssystem kan denna betongpump användas mer flexibelt än någon annan betongpump i 20-meters klassen.

JunJin betongpumpar baseras på ett öppet hydrauliksystem, känt för driftsäkerhet och mycket effektiv bränsleekonomi. Pumpaggregatet är kraftfullt och mycket service-, och användarvänligt. JunJin betongpumpar från ROX ger dig den mest effektiva lösningen för krävande utmaningar.

Denna optimerade M28a ska till Gjerde Betongpumping AS på Vestlandet i Norge. De är en av Norges största operatörer inom betongpumping. Investeringen i en ny M28-5 från ROX är en del i upprätthållandet av företagets position som en av landets största operatörer vad gäller driftsäkert och flexibla maskiner. Läs gärna mer om företaget på www.gjerdebetongpumping.no.

 
Previous
Previous

God Jul och Gott Nytt År

Next
Next

Smart lösning vid rengöring